Hymer Fanweekend, 14 april 2018

Voor de eerste keer is er een Hymer Fanweekend op Camperpark N205 in Vijfhuizen.†

We zien de oudste Hymer (1e foto) en bezoeken het ernaast gelegen Nationaal Monument MH17, erg indrukwekkend.

Zie hier de foto’s.

Quote uit HC Nieuws.nl:

VIJFHUIZEN†De eerste landelijke fandag is een feit. Op camperpark N205 in Vijfhuizen zijn 150 campers van het merk Hymer neergestreken voor wat genoemd wordt een familiedag. Want of je nu uit Noord-Groningen vandaan komt of uit Zuid-Limburg, voor een Hymerbezitter voelt het alsof je familie van elkaar bent. Zoveel wordt op het camperpark wel duidelijk.

Voor initiatiefnemer Andrť Steensma uit Hoofddorp – uiteraard zelf bezitter van een Hymer – was het een grote gok. Op hoeveel ‘familieleden’ zou je kunnen rekenen? Hij hoopte zo’n dertig campers te kunnen verwelkomen op het camperpark van Roel de Zanger onder de rook van Expo Haarlemmermeer. Het werden er 150. En niet voor slechts de fandag op zaterdag 14 april alleen. De meeste campers staan er een lang weekend. De eigenaren maken er interactieve dagen van. Tips en ervaringen worden uitgewisseld, kampeerspulletjes en onderdelen wisselen van eigenaar. En samen een wijntje of een biertje drinken hoort er ook bij.

Steensma kon direct rekenen op enthousiaste medewerking ťn komst naar de familiedag van bedrijven als Kampeercentrum De Jong uit Hillegom/De Zilk, Verkeersschool Trilling uit Amsterdam en mobiliteitspartner Hartgerink en Klomp uit Hoofddorp. Ook de deelnemers kunnen ergens op rekenen: het is zo goed als zeker dat er volgend jaar een vervolg komt.

© Wil Oudshoorn 2012